Raak ik weer niet in een depressie

door 19th apr, 2016Blog

<img class="alignnone size-medium wp-image-2465" src="https://mediumpraktijkphoenix.nl/wp-content/uploads/2014/02/IMG_9987kl-200×300 you could try this out.jpg” alt=”IMG_9987kl” width=”200″ height=”300″ />
Raak ik weer niet in een depressie na een
mediumconsult (reading) als ik informatie over mijn dierbare krijg?

 

Ik hoor zoveel angst in deze vraag. Angst is een slechte raadgever. Het is een gebrek aan vertrouwen. Het is vaak de angst dat je iets niet in de hand hebt. Wat als ik mij weer zo rot ga voelen en weer lange tijd erin blijf hangen. Het maakt het moeilijk om hier overheen te stappen. In mijn laatste consult zei een vrouw tegen mij.

 

“Toen ik hoorde dat “Pietje” ook naar een medium ging, wat ik nooit van hem had verwacht, ja toen heb ik ook maar de stap gezet”.

 

Wanneer ik naar de consulten van de afgelopen jaren kijk, kan ik alleen maar zeggen dat het de mensen heeft “verlicht”. Wat maakt het uit als er wat traantjes vloeien tijdens de reading. Het geeft opluchting. Het is toch hartstikke fijn als je hoort dat het goed met ze gaat. Dat ze nog weten wat er plaatsvindt in het gezin of familie. Dat ze het feest voor je trouwdag hebben gezien. “Ze noemde het zelfs zonder dat het medium het kon weten”.

 

Prachtig dat het medium kwam met de herinnering die ik had van mijn moeder en mij, waar wij in een deuk hebben gelegen van het lachen. Wij moesten een feest van mijn broer voorbereiden waarin wij verkleed waren”.

 

Een reading is vaak met een lach en een traan. Het is vaak de angst voor het onbekende, totdat het bekend wordt. Er zijn dan zoveel vragen. Waardoor er weer een vervolgafspraak wordt gemaakt.

 

Ik zie de verandering in hun energieveld. Er vindt healing plaats, een healing van emoties. De last die ze voelen in het lichaam wordt minder. Onze dierbaren zijn er, ook al is het niet tastbaar. Hoe kan het medium anders met die informatie komen.

 

Dat is mijn doel! Zoveel mogelijk mensen bewust maken, dat er meer is dan dit aardse leven. Het is belangrijk hier zoveel mogelijk uit te halen, zoveel mogelijk te leren en te ervaren. We hoeven het niet alleen te doen. Wij worden hierin gesteund door de Spirituele Wereld en door helpers om ons heen.

 

Yvonne van Bezu

medium

;
Malcare WordPress Security