Allergieen en testmethodes

Test op allergieën

Prijs v.a.: €55,00

Methode om klachten, zoals allergieën op te sporen.


Geschikt voor: Man & vrouw


Allergieën en testmethodes

Allergieën worden in het lichaam opgespoord via de testmethode Touch for Health of via de methode “Toegepaste Kinesiologie”.
Problemen aan de huid of in het lichaam worden zo dieper aangepakt. Het is een methode om door middel van spierspanningtests, acupressuur en meridiaan- en zenuwvat punten therapie de lichaamsbalans te herstellen en fysieke en mentale pijn en spanning weg te nemen.

Via een testlijst worden functies in het lichaam gemeten d.m.v. spierspanningtests. Zijn deze in onbalans, dan worden deze via acupressuur of verschillende andere methodes weer in balans gebracht. Is het lichaam geheel in balans gebracht, dan wordt gekeken waar de klacht vandaan komt. Ligt het op structureel gebied, op voedingsgebied, emotioneel gebied of elektromagnetisch gebied. Het kan ook een combinatie van verschillende gebieden zijn.

Gekeken wordt of er tekorten zijn die we via voedingssupplementen of homeopathische middelen kunnen aanvullen. Allergieën en intoleranties worden opgespoord. Uiteindelijk gaat iemand met een volledig op de persoon afgestemd behandelingsplan weer naar huis en hoeft meestal pas na verschillende maanden terug te komen.

De uiteindelijke allergieën kunnen via bioresonantie worden aangepakt en opgeheven.

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact met mij opnemen op nr 0625633629 of u kunt een afspraak maken via de afspraak button linksonder op deze pagina “Maak afspraak”.

;
Malcare WordPress Security