huidoneffenheden

Gesprongen adertjes of pigmentatie behandelen

Prijs v.a.: € 37,50/kwartier

Aantippen gesprongen adertjes of pigmentvlekjes met het Apilus apparaat


Behandeling tegen wratjes

Prijs v.a.: € 37,50/kwartier

Het verwijderen van wratjes zonder littekentjes.


Geschikt voor: Man & vrouw


Bij Mediumpraktijk Phoenix behandel ik deze klachten met het elektrisch epileerapparaat. De storende wratjes worden door warmte losgemaakt van de huid en zo verwijderd. Er wordt alleen zeer plaatselijk behandeld, op de plek waar de wratjes (fibromen) zich bevinden. Omliggend huidgebied wordt niet mee behandeld dan wel aangetast of wat dan ook! U zult versteld staan van het (direct zichtbare) resultaat.

Bij gesprongen adertjes worden de adertjes door een hoogfrequent signaal gesloten. Ze worden d.m.v. een gouden naald ‘aangetipt’ waarbij een stroompje wordt afgegeven wat het adertje coaguleert. Afgestemd op de persoonlijke situatie worden de vaatjes dus zonder inprikken onzichtbaar gemaakt. Deze behandeling geeft goede resultaten en is in vergelijking met veel andere methoden qua gevoeligheid zeer goed te ondergaan. Om couperose en spinnaevi zo lang mogelijk te laten verdwijnen, is bescherming en versteviging van de vaatwandjes aan te raden. Bloedvatafwijking (zoals couperose, bloedblaartjes, acne rosacea en spider naevus) kunnen d.m.v. het aanstippen met warmte gecoaguleerd worden.

Ook pigmentaties kunnen op deze manier effectief uit de huid verwijderd worden. Er ontstaat een klein schaafwondje waar een korstje op komt. Als het korstje er afvalt is het vlekje verdwenen.

 

Mocht u geïnteresseerd zijn dan kunt u contact met mij opnemen op nr 0625633629 of via de afspraak button linksonder op deze pagina.

;