Verzamelpunt-correctie

Verzamelpuntcorrectie behandeling

Prijs v.a.:€ 80,00

Het op de plaats zetten van het “epicentrum” van het lichaam na trauma.


Geschikt voor: Man & vrouw

Verzamelpuntcorrectie

Vanaf juni 2004 bestaat er de mogelijkheid om een verzamelpuntcorrectie toe te laten passen.

Wat houdt dit nu in?

leder mens is opgebouwd uit moleculen en atomen en heeft daardoor ook een epicentrum van waaruit alles geregeld en gestuurd wordt. Bij de geboorte ligt dit epicentrum of verzamelpunt ter hoogte van de navel. In 7 jaar tijd verplaatst dit naar de hoogte van het borstbeen waar het in principe blijft zitten. Door stress, ongeluk, trauma, emoties, medicijnen etc. kan dit punt gaan verschuiven of zelfs gaan splitsen. Dit heeft onherroepelijk invloed op uw lichamelijke of geestelijke gesteldheid. Er kunnen allerlei klachten door ontstaan. Door dit te corrigeren treedt zeer snel een herstel op.

Wanneer het verzamelpunt gecorrigeerd is wordt na 2 weken gecontroleerd of het nog op dezelfde plaats zit. Is dit niet het geval, dan vindt er opnieuw een correctie plaats. Door het snelle herstel wat er op volgt hoeven therapieën niet meer eindeloos te duren en kunnen medicijnen veel sneller afgebouwd worden.

Dit wordt de therapie van de toekomst!

Mocht u interesse hebben dan kunt u contact met mij opnemen op nr 0625633629, of via de afspraak button linksonder op deze pagina “Maak afspraak”.

;