Healing

Diverse healing methoden 

In de loop der jaren heb ik verschillende healing methoden eigen gemaakt. Het begon eerst met magnetiseren, daarna met reiki waarbij ik uiteindelijk reiki master ben geworden. Jaren heb ik hier cursussen in gegeven. Daarna ben ik trance healing, rahanni healing en spirituele healing gaan beoefenen. Bij alle methoden wordt het eigen regenererend vermogen van het lichaam aangezet. Bij de ene healing methode spreek ik tijdens de behandeling als ik bepaalde dingen gewaar word en voel dat ik het moet doorgeven. Bij de andere healing methode zeg ik niets maar kan ik aan het einde van de healing dingen meegeven aan de ontvanger. Intuïtief voel ik welke healing ik moet toepassen of ik word geleid door mijn healing team. Ik ben puur een doorgeefluik. Het is de spirituele wereld die uiteindelijk de healing geeft.

Ik merk dat met name burnouts, emotionele blokkades, vermoeidheidsklachten erg succesvol zijn met de healingen die ik toepas. Natuurlijk kunnen ook mensen komen met lichamelijke klachten.

Een healing kost € 42,50
U kunt een afspraak hiervoor maken via de afspraak button linksonder op deze pagina of u kunt contact met mij opnemen 0625633629

Spirituele Healing

Bij een spirituele healing zal ik in een lichte trance gaan en mijn hand op enkele plaatsen op het bovenlichaam plaatsen, zoals uw schouders, hoofd, hartgebied en uw nek.  Tijdens de behandeling wordt er niet gesproken. De bedoeling is dat U zich volledig ontspant en ervaart wat dit in uw lichaam doet. Bij de spirituele healing worden alle energielichamen behandeld, met name de laag waar de oorzaak zit van een lichamelijke of geestelijke klacht. Na afloop kunt u vragen stellen en uw bevindingen ventileren. Als ik iets doorkrijg bespreek ik het met u. Het zal een hele beleving zijn.

Een spirituele healing kost € 39,75
U kunt een afspraak hiervoor maken via de afspraak button linksonder op deze pagina of u kunt contact met mij opnemen 0625633629

;
Malcare WordPress Security