Jaaropleiding van intuïtie naar mediumschap

Wellicht heb je zelf al het e.e.a. gemerkt en ervaren in je leven. Toch ben je er onzeker over en zou je jezelf verder willen ontwikkelen. Je voelt intuïtief dingen aan maar durft er niet op te vertrouwen.

In deze jaaropleiding wordt je stap voor stap meegenomen in de mogelijkheden die in jou verscholen liggen. Je leert op je gevoel te vertrouwen en dingen te duiden.

Je krijgt de gereedschappen om het contact met je ondersteunende krachten (Gidsen) te vergroten. Als je eenmaal deze weg bewandeld zul je zien dat de keuze voor ontwikkeling levenslang is. Je hebt het zelf in de hand. Het vergt doortastendheid, nieuwsgierigheid, leergierigheid en doorzettingsvermogen. Volg je gevoel en ga af op je intuïtie. Ieder heeft talenten meegekregen in het leven. De bedoeling is dat wij hier iets mee doen en anderen daarmee helpen.

De jaaropleiding is voor iedereen toegankelijk. Je hoeft geen ervaring of kennis te hebben om hieraan deel te nemen.

Waarom een jaar?

Omdat het een proces is wat tijd nodig heeft om te settelen en te ontwikkelen. Je moet er klaar voor zijn. Bij de een zal de ontwikkeling sneller gaan dan bij de ander, maar ieder groeit. Het heeft tijd nodig om de behandelde stof te integreren en eigen te laten worden.

Cursusgeld

De kosten voor de opleiding bedragen € 1000,00. (deelbetaling mogelijk in overleg)

en € 100,00 inschrijfgeld die in mindering wordt gebracht op het totale bedrag van  € 1000,00

Data: 10 cursusdagen op vrijdagen in het jaar 2023 najaar t/m voorjaar 2024

27 oktober, 17 november, 15 december, 13 januari, 10 februari, 8 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni, 21 juni

;