Reading

Wanneer kiest iemand voor een reading?

Hiervoor kunnen allerlei redenen zijn. Als u in een moeilijke fase in uw leven zit en niet weet welke kant u op moet gaan. Het kan zijn dat u vast zit in een relatie of in uw werk. Dat u vragen heeft op het persoonlijk vlak. Misschien wilt u graag uw talenten en eigenschappen weten. Het kan zijn dat er een dierbare(n) van u overleden is en u nog zoveel vragen heeft. Of misschien gewoon omdat u wat over uw dierbare(n) wilt horen. Het is net als gezellig op de thee of koffie gaan.

Ter plekke maak ik contact met uw energieveld (of ik heb een reading met u via zoom) en kijk waar ik naar toe getrokken wordt. Ik noem persoonlijke kenmerken, voorvallen uit het verleden, waar iemand mee worstelt in het dagelijkse leven. In ieder geval laten de dingen zich zien die voor u op dat moment nodig zijn. Het werk kan aan bod komen, de gezondheid of de relatie waarin iemand zit. Voor mij is het dan belangrijk dat u reageert met ja, nee of ik weet het niet. Dit is belangrijk om de energie actief, hoog te houden. Met een overledene moet ik altijd afwachten of diegene door wil komen op dat moment. Soms kan het zijn dat er eerst andere overledenen worden genoemd voordat ik bij diegene kom waar u zo graag wat van wilt horen.

Bij het contact met een overledene vertel ik iets over de persoonlijke kenmerken van die persoon, over eventuele herinneringen, waaraan iemand is overleden, over zijn of haar beroep, gezinsleden, het huis waar iemand woonde. U kunt eventueel vragen stellen. De bedoeling is dat ik met zoveel mogelijk bewijsmateriaal kom dat u overtuigd bent dat ik de persoon bij mij heb op dat moment.

Het meest belangrijke vind ik echter dat u uw dierbare “voelt”. Vaak zijn het kenmerkende dingen, zoals houding, woorden die gebruikt worden, die u “raken”. In ieder geval vind ik het fijn als u zich op uw gemak voelt. Ik zeg altijd, ”het moet voelen als op de thee of koffie gaan”. Het is prettig als ik na een sessie hoor dat er rust is gekomen in uzelf. Wilt u het graag nog eens terug luisteren? Laat het mij weten dan neem ik het op met de telefoon, of met uw eigen voice recorder of telefoon.

Een reading bij mij in de praktijk of via zoom kost € 67,50
U kunt een afspraak hiervoor maken via de afspraak button linksonder op deze pagina of u kunt contact met mij opnemen 0625633629

;
Malcare WordPress Security