De spirituele wereld

door 18th mei, 2016Blog

Centrum Phoenix Vleuten Yvonne van Bezu

De spirituele wereld, wat houdt het in? Het is de wereld die we niet met het blote oog kunnen zien maar die er wel is. Als medium werk je met deze wereld. Voor mij is het de wereld waar je naartoe gaat na het loslaten van je fysieke lichaam.

 

Het is een wereld op zich, in een andere trillingsfrequentie dan de aarde en ons universum.

 

Er zijn verschillende boeken geschreven over de spirituele wereld. De schrijvers zijn dan Chanels (doorgeefkanalen) geweest van informatie die ze kregen via overledenen of via gidsen. Sommige schrijvers zijn zelf erg mediamiek. Via uittredingen bezoeken ze deze wereld en schrijven er dan over. Ik heb meerdere boeken gelezen over dit onderwerp en merk dat er vele overeenkomsten in beschrijvingen hierover zijn. De informatie moet resoneren in jezelf. Het ene boek spreekt meer aan dan het andere.

 

Als medium maak ik op verschillende manieren contact met deze wereld. Voor de healingen die ik geef, heb ik een ander “team” dan voor de contacten met overledenen in een demonstratie of privé sessie. De bewijzen die ik dan geef laten dan keer op keer zien dat er meer moet zijn. Het zijn zaken die je normaal niet kunt weten, omdat je de persoon niet kent. Het geeft zo’n voldoening als je andere mensen blij kunt maken met antwoorden op hun vragen en hun dierbaren dichterbij kunt brengen.

 

Met een healing voel ik als het ware een versmelting met mijn gidsen die uiteindelijk de genezende energie doorgeven. Dit kan zowel op fysiek als op mentaal/emotioneel gebied zijn.

 

Mijn geloof is, dat energie nooit verloren kan gaan. Het verandert in trilling maar zal altijd blijven bestaan. Zo ook jij als mens, de dieren en zelfs de planten blijven altijd bestaan. Iets kan door verhitting of bevriezing veranderen van vorm. Het zal echter altijd blijven. Soms is het onzichtbaar. Kijk maar eens naar water wat je kookt en in waterdamp overgaat. Het water is niet weg. Het is veranderd in gasvorm, in damp, maar het is er nog steeds. Zo ook jij. Wij gaan over naar de spirituele wereld!

 

Yvonne van Bezu

;