Demonstreren is dat wat voor mij

door 5th apr, 2016Blog

IMG_9987kl
Demonstratie is een woord met meerdere betekenissen premarin medication. Wat ik met demonstreren wil zeggen is dat ik iets laat zien, iets voordoe. Ik demonstreer op dat specifieke moment, dat ik door mij open te stellen een communicatie mogelijk is met dierbare overledenen. Ik als medium verhoog mijn energie, de andere wereld verlaagt zijn energie.

 

Ieder medium heeft zijn eigen stijl. We zijn allemaal verschillend. Het ene medium is in staat om precies de houding aan te nemen die de dierbare altijd had, een vertrouwd gebaartje of loopje. Een ander medium kan met namen en data komen, karaktereigenschappen, noem maar op. Dat maakt het zo afwisselend.

Omdat wij allemaal anders zijn zal het ene medium je meer aanspreken dan de andere.

Daarom vind ik het zo fijn met meerdere mediums te demonstreren.

 

Aangezien wij ons werk niet kunnen voorbereiden is het voor ons ook steeds spannend. Komt er iemand. Herkent een persoon uit de zaal de informatie waar je mee komt. Wij hebben moeten leren te vertrouwen, dat het juist is en dat het klopt.

 

In een demonstratie is het de kunst om pakkende informatie naar voren te brengen. Natuurlijk zal je eerst bij de juiste ontvanger uit moeten komen. Bijvoorbeeld als ik zeg: “ik voel een vrouw dichterbij komen. Het is een oudere vrouw en ze was moeilijk ter been. Wie herkent dit?” De kans is groot dat meerdere mensen hun vingers opsteken. Zeg ik echter: “ik voel een oudere dame dichterbij komen. Ze liep met een specifieke wandelstok uit Oostenrijk met een zilveren knop”, de kans groter is dat er maar 1 persoon zijn/haar hand op zou steken.

 

Wij als medium zijn echter afhankelijk van wat we binnen krijgen.

De een krijgt het als een gevoel, de ander als een beeld en weer een ander weet het of hoort de woorden. De volgende informatie die je krijgt kan op een heel andere manier binnenkomen. Misschien krijgt het medium op dat moment wel een symbool. Dit symbool zal je moeten vertalen en interpreteren. Dit leer je niet zomaar. Er gaat een hele scholing en ervaring aan vooraf. Natuurlijk heeft een medium de gevoeligheid, maar zal er een heleboel aan moeten doen om dit verder te verfijnen.

 

Tijdens zo’n demonstratie komt niet iedereen aan de beurt. Toch hoor ik dat ze door alleen te kijken,een hoop leren. Het is ook fijn om in de energie te zitten. Belangrijk voor het medium is dat er goed en duidelijk gereageerd wordt. Het is een samenspel in de energie. Aangezien het medium de energie hoog moet houden om een goede communicatie te krijgen, is een duidelijke verbale reactie wel zo prettig.

Niet alleen als medium, maar ook als belangstellende, wil je een geslaagde avond. Niets is fijner dan weer even de band met je dierbare overledene te voelen.

 

Vrijdag 15 april wordt er weer een demonstratie gegeven in Vleuten bij het Raadhuis, Pastoor Ohllaan 39. U bent van harte welkom. Graag uiterlijk 19.45 uur aanwezig zijn.

 

Yvonne van Bezu

https://mediumpraktijkphoenix.nl/cursusprogramma/demonstratie-avond-2/

;
Malcare WordPress Security