Hoe ontwikkel ik mijn eigen gevoeligheid?

door 14th jul, 2016Blog

Geregeld krijg ik de vraag ‘hoe ontwikkel ik mijn eigen gevoeligheid’? Veel meer mensen hebben deze kwaliteiten in zich. Dingen aanvoelen van anderen, dromen en dan merken dat het uitkomt. Het voorvoelen van situaties komt veel vaker voor. Vaak durft iemand niet te geloven dat het klopt. Vinden het eng. We leven nu wel in een tijd dat er gemakkelijker over gesproken wordt en dat het niet als gek wordt afgedaan. ‘Ach het is maar een droom’ werd er vroeger eerder gezegd, of er werd overheen gepraat. Zeker in de gezinnen waar het geloof een grote rol speelde werd het snel als duivels afgedaan.

 

Tegenwoordig wordt er meer naar het kind geluisterd. Door de tv programma’s over dit onderwerp wordt het niet zo snel meer als gek of eng gezien. Denk maar eens aan het programma van Derek Ogilvie. Zeker in zijn eerdere tv programma’s stond het kind hierin centraal. Onhandelbare kinderen, of kinderen die veel huilden of heel boos waren, werden door hem doorgrond. Dit vond allemaal plaats door zijn grote gevoeligheid, zijn sensitiviteit. Later bracht hij in programma’s overleden mensen dichterbij. Hij beschreef ze en vertelde er van alles over. Ook voorvallen die nu plaatsvinden noemde hij, zoals de ruit die net vervangen was vanwege een storm. Ik noem maar wat.

 

Na demonstraties in mediumschap word ik vaak gevraagd of ik hier les in geef. ‘Ik zou mijzelf wel verder willen ontwikkelen’ wordt er dan gezegd. Ze maken van alles mee maar weten niet hoe ze ermee om moeten gaan. Ik help je graag hiermee en start in januari met een cursus mediumschap en intuïtie. Wij hebben allemaal een sprankje van het goddelijke in ons. Een ieder heeft zijn talenten en mogelijkheden. Zo zal een ieder het ook op zijn manier verder ontwikkelen en verfijnen. Niemand is met elkaar te vergelijken hierin. Iedereen is uniek. Is dat niet mooi? Het belangrijkste waar het om gaat is het pad wat je bewandelt. Het gaat om jouw ervaringen en de ontdekkingen die je op je pad doet.

 

Ik trigger hierin je mogelijkheden ,die je op je eigen unieke manier mag ontwikkelen.

 

Als je meer hierover wilt weten kun je contact met mij opnemen article source.

 

Yvonne van Bezu

Medium

;
Malcare WordPress Security