Kijk op het leven in mediumschap

door 8th jun, 2016Blog

 

Hoe is je kijk op het leven? Dit kom ik in de praktijk steeds meer tegen.

 

Het leven is niet alleen maar rozengeur en maneschijn. Sommigen zien op het moment dat ze in mijn praktijk komen alleen het sombere in dingen. Het glas is dan eerder half leeg dan half vol.

 

Wat eist onze maatschappij? Aan welke eisen moet iemand voldoen?

Het is hollen en rennen. Alles moet bijgehouden worden.

 

Als iemand nog geen kinderen heeft, dan is het de druk van het werk en het bijhouden van social media. Het liefste festivals bezoeken, lekker lunchen met een vriendin. De familie moet ook nog bijgehouden worden. Het kan ook nog zijn dat er een studie tussendoor gedaan wordt. Goh, wat raar dat ik zo moe ben, het even niet zie zitten.

 

Als iemand ook nog kinderen heeft en ze zijn nog lekker jong, komt er ook nog de organisatie in het gezin erbij kijken. Of ouders die ziek zijn en hulp nodig hebben. Is het niet naar het ziekenhuis of andere instanties brengen, dan is het wel even helpen met boodschappen. De regering vindt dat een kind of een buurvrouw of buurman de zorg hiervoor op zich moet nemen . Ook deze druk komt erbij. Het is niet verwonderlijk dat een superwoman of superman het op een gegeven moment ook niet meer aankan.

 

Het draait heel vaak om bewustwording. De hele waslijst is zo’n gewoonte geworden. Het lichaam en de geest staan constant op scherp. Rust en ontspanning is men afgeleerd visite site. Je hebt constant het gevoel dat je nog iets moet doen..

 

Met een healing reset je weer langzaam “het systeem”. Met 1 healing red je dat dus niet. Een medium is ook geen superwoman of superman. Het lichaam en energieveld van de ontvanger bepaalt namelijk zélf hoeveel energie het moet opnemen en waar als eerste een verandering moet plaatsvinden. Dit kan als eerste in het energieveld , op fijnstoffelijk vlak liggen. Vandaar dat er altijd meerdere behandelingen nodig zijn om iemand weer op zijn juiste levenspad te zetten.

 

Wij dwalen af en toe naar zijwegen i.p.v. de hoofdweg te volgen. Toch brengt zo’n enorme dip vele positieve dingen. Ten eerste een bewustwording van jezelf. Wat wil je echt. Wat zijn je grenzen!

 

Yvonne van Bezu

Save

;
Malcare WordPress Security