Medium en keuzes maken

door 12th sep, 2016Blog

Wat heeft een medium met keuzes maken van doen?

 

Het wordt ons vaak gevraagd. Is dit de juiste partner voor mij? Zal ik verhuizen? Word ik oud? Krijg ik wel kinderen?

 

Heeft een medium waarde voor de persoon die het zo graag wil weten. Ik vertel altijd dat iedereen een vrije keuze heeft. Jij bepaalt zelf de weg die je bewandelt. Bevalt het niet dan ga je een andere kant op. Het is vaak de angst die iemand tegenhoud. Het niet durven. Stel dat het niet is wat je ervan verwacht had? Dan maak je gewoon een andere keuze. Vaak houden financiën, of het moeilijk vinden van een nieuwe baan iemand tegen. Het is zo moeilijk het “oude vertrouwde” los te laten. Wat zou het fijn zijn als we zouden weten dat het goed zou gaan en dat we ons geen zorgen hoeven te maken generic for premarin.

 

Een medium geeft de mogelijkheden en talenten weer. Zodra je weer bewust bent waar je sterke kanten liggen, krijg je meer vertrouwen. In ieders leven zijn er uitdagingen waar we mee om moeten gaan. Geen enkel leven gaat van een leien dakje. Wat zou je ervan leren als alles precies gaat zoals je gedacht had? Juist van de tegenslagen, de moeilijke perioden in je leven, leer je het meest. Als je terugkijkt zie je vaak ook wat de bedoeling was, of waartoe iets geleid heeft.

 

Als medium ben je eigenlijk een intermediair. Je vertaalt de informatie van de spirituele wereld naar de aardse wereld. De informatie die je doorkrijgt wordt doorgegeven naar de ontvanger. Een medium heeft de taak om deze informatie zo goed mogelijk te verwerken, te vertalen en te presenteren. Het is belangrijk dit zo zorgvuldig mogelijk te doen.

 

Als iemand met een vraag komt, is het eigenlijk het mooiste om eerst een contact te maken met een dierbare in de spirituele wereld en daar het e.e.a. over te vertellen. Het is mooi als de overledene daarna informatie geeft over de vraag waar de ontvanger mee zit.

 

De dierbare kan dan eventueel wijzen op speciale dingen, waardoor er automatisch antwoord gegeven wordt op de vragen.

 

Ik als medium begrijp heel goed dat er momenten zijn in je leven waar je even dat zetje nodig hebt, waardoor je weer verder kan. Het geeft dan of rust of het zet aan tot actie.

 

In ieder geval is het prachtig om iemand verder te helpen.

;
Malcare WordPress Security