Paragnoste, Medium in Vleuten

door 24th feb, 2014Blog

Wat is een paragnoste of medium?

van-het-het-aurakwarts-van-de-titaniumregenboog-het-kristalcluster-31147249Er worden zoveel verschillende benamingen gegeven voor hetzelfde woord; helderziende, medium, paragnost. Met al die woorden wordt hetzelfde bedoeld. Iemand die met haar “hogere zintuigen” energievelden kan voelen, zien, horen of lezen. Dit kan zowel van levenden als van overledenen zijn. Indrukken en voorvallen blijven dus op een bepaalde manier als “beeld” achter in je energieveld. Als een paragnost of helderziende zich op die trilling afstemt kan hij/zij die indrukken lezen en daardoor noemen in een consult.

 

het-silhouet-van-de-vrouw-en-man-met-aura-chakras-energ-18938121

Er zijn mensen die dit “doodeng” vinden. Waarschijnlijk omdat het niet tastbaar is, onverklaarbaar. Ik heb weer andere dingen die ik “eng” vind. Acrobaten die balanceren op een kabel of touw boven een ravijn. Mensen die hun lichaam in de meest vreemde, dubbelgevouwen houdingen kunnen manoeuvreren.


Op de eerste plaats moet je er aanleg voor hebben en het vaak uitoefenen web link. Dit geldt nu precies hetzelfde voor paragnosten/mediums of helderzienden.

Ik zeg altijd ieder zijn vakgebied. Ja, ik spreek van vakgebied.

Als paragnost heb je een talent meegekregen maar doe je daar niets mee dan zal het zich ook niet verder ontwikkelen. Ik geef altijd het voorbeeld van een wielrenner die het talent heeft meegekregen en natuurlijk het doorzettingsvermogen, om afstanden te fietsen. Doet hij/zij hier nou weinig mee dan zal het bij het talent blijven. Voor het winnen van de Tour de France is echter heel wat meer voor nodig, oefening, oefening en nog eens oefening.

 

lotus-stellen-en-de-chakrapunten-13778274

Een paragnost/medium heeft dus het talent met daarnaast een drang van binnen om te helpen en om het uit te oefenen. Bij mij is die drang zeer sterk aanwezig. Wat voor richting ik ook koos in de afgelopen jaren elke keer moest ik mij verder bekwamen in het “mediumschap”.

 

Het is als een onverklaarbare honger naar iets. Het wil niet zeggen dat de weg die je dan gaat altijd even gemakkelijk is. Het gaat zoals menige uitdaging met de nodige hobbels en bobbels. Als je tegen mij gezegd zou hebben; Yvonne over zoveel jaren sta je voor zalen te demonstreren dan zou ik gezegd hebben; “echt niet”, doodeng.

Nu doe ik het gewoon al is het van tevoren vaak met de nodige bibbers.


Ik vind het heerlijk om persoonlijke consulten te geven en mensen een stuk op weg te helpen. Ook als iemand een dierbare is verloren te bewijzen dat er meer is na het leven. Dat dierbare overledenen nog steeds betrokken kunnen zijn bij hun naasten. Het kan net zo gewoon zijn als bij iemand op de koffie te gaan. Er zijn consulten bij waar ik met de “ontvanger” de grootste lol kan hebben over de informatie die een dierbare overledene kan geven of melden. Net alsof we met z’n 3en of 4en een gesprekje hebben.

 

Voor het geven van een consult hoeft iemand niet letterlijk aanwezig te zijn. Een consult kan ook via Skype gegeven worden. Mocht u meer informatie willen dan kunt u altijd contact met mij opnemen via Centrum Phoenix.

 

Yvonne van Bezu

;
Malcare WordPress Security