Toekomst voorspellen

door 14th apr, 2016Blog

yvonne_pasfoto

In een reading wordt vaak gevraagd om de toekomst te voorspellen. Kunt u zien of ik nog verhuis? Zal ik een man ontmoeten? Wat raadt u mij aan om te doen, zal ik scheiden?

 

Ik wijs hen op de eerste plaats op hun eigen verantwoordelijkheid. Wij mogen geen toekomst voorspellen. Eenieder kan zijn eigen toekomst bepalen. Wij wonen nu eenmaal op de planeet Aarde die gekenmerkt wordt door de vrije wil.

 

Ik kan wel zien wat er in de mogelijkheden ligt of informatie geven die ik voel/zie of hoor. Het is belangrijk dat ik dan kom met informatie die gestaafd kan worden. De uiteindelijke beslissing ligt toch bij de vraagsteller.

 

In een opleiding voor medium, m.n. de Engelse, wordt voornamelijk de nadruk gelegd op de dingen die bewijsbaar zijn. Je wil het liefste dingen kunnen staven op of iets wel of niet waar is. Vandaar dat je als medium met feiten moet komen. Je vertelt dingen over het leven van de ontvanger of over dierbare overledenen. Dit kunnen ook dieren zijn.

 

Natuurlijk weet ik als mens dat er van alles speelt in iemands leven. Graag wil je advies of bevestiging hebben in wat je voelt. Daarom wil ik met zoveel mogelijk informatie komen waarmee een besluit tot actie in een bepaalde richting makkelijker is. Het is fijn als iemand, naar aanleiding van een reading, inzicht krijgt en daardoor stappen neemt om gelukkiger te worden of te zijn.

 

Een toekomst kun je elke keer weer veranderen. Ik kan een zetje geven, maar jij moet het doen!

 

Yvonne van Bezu

;