Tarot kaarten

door 31st mei, 2016Blog

 

Centrum Phoenix Vleuten medium kaarten

Tarotkaarten worden vaker door mediums ingezet in een consult. In het begin heb ik daar vaker mee gewerkt omdat ik van afwisseling hou en graag speel met mogelijkheden. Het is leuk om jezelf als medium te “strechen”. Via de kaarten word je dan een bepaalde kant opgestuurd. Dit kan zowel bij “psychic” consulten, waarbij je contact maakt met de ontvanger, als in “mediumistic” consulten, waarbij je contact maakt met overledenen.

 

Ontvangers vinden het leuk als je met kaarten of tijdschriften werkt. Er zijn klanten die foto’s meenemen van dierbare overledenen. Zelf heb ik niet echt foto’s of kaarten nodig. Als het soms moeilijk is om bij de informatie te komen, of de ontvanger is enorm zenuwachtig, dan zet ik het in. Ze zijn afgeleid door de kaarten en kunnen dan makkelijker ontspannen. Ik kan dan beter door het schild om hen heen prikken en bij de informatie komen.

.

Ik heb een tijdlang de tarot bestudeerd. Het is echt een studie waar enorm veel inzit. Elke afbeelding heeft weer wat anders te zeggen. De getallen zijn te verklaren via numerologie. Ook de kleuren hebben betekenis. Mij werd altijd gezegd dat het te vergelijken is met een encyclopedie van 10 delen. Als je het goed wilt doen ben je jaren bezig en dan nog zijn er betekenissen waar je later pas achter komt.

 

Ik vind het ontzettend boeiend en interessant. Dat iemand ooit op het idee kwam. Het werd op een gegeven moment verboden om je ermee bezig te houden. Vandaar dat ze het op gewone kaarten lieten lijken. Via mond op mond en later via verklarende boeken werden de betekenissen van de symboliek uitgelegd. Niet alle betekenissen zijn opgeschreven maar via via doorgegeven.

 

Als ik de kaarten gebruik in mijn consult dan doe ik het vaak intuïtief. Ik word gestuurd en geleid. Vaker is mij gevraagd hier een cursus in te geven. Het lijkt mij ontzettend leuk maar ook een hele uitdaging. In een consult kunnen allerlei dingen om je heen gebruikt worden. Het kan zijn dat het medium plots getrokken wordt naar iets in de ruimte wat van belang is in de reading. Het blijft voor ons je open zetten en verbinden met de spirituele wereld.

 

Yvonne van Bezu

;
Malcare WordPress Security