Testen op allergieën bij Centrum Phoenix

door 22nd mrt, 2013Blog

Testen op allergieën bij Centrum Phoenix

 

 

Heeft u last van een allergie en vraagt u zich af waar u zich kunt laten testen op een allergie? Heeft u er dan al eens aan gedacht dat testen op allergieën ook bij Centrum Phoenix kan!

 

Vaak gaat men als eerste naar de huisarts. Komt de huisarts er niet helemaal uit dan wordt u doorgestuurd naar een allergisch centrum, een dermatoloog of internist.

Echter niet alle klachten lenen zich ervoor om doorgestuurd te worden. Heeft iemand last van niezen, rode en jeukende ogen, een lopende neus, en valt dit in de hooikoortsperiode, dan is het vaak duidelijk hooikoorts. Er wordt een neusspray voorgeschreven of er kunnen antihistaminetabletjes ingenomen worden. Wist u echter dat u voor de pollen ook ongevoelig gemaakt kunt worden, zodat u geen of praktisch geen last meer heeft van deze pollen. Bij sommige mensen bouwt een allergie zich namelijk steeds meer op en op. Ze krijgen steeds meer last in de hooikoortsperiode wat veel plezier van de mooie voorjaarstijd weg neemt. Door een allergietest af te spreken bij Centrum Phoenix kan er specifiek gekeken worden voor welke pollen u gevoelig bent. Nu hoeft iemand niet alleen maar voor pollen allergisch te zijn. Het kan ook zijn dat er een gevoeligheid is voor huisstof en huisstofmijt. Als we door de test precies weten waar de gevoeligheden in zitten, dan kunnen we dit specifiek aanpakken met het bio-resonantieapparaat (zie voor meer informatie: www.centrumphoenix.nl/klachten-en-allergieen/bioresonantie/). Na het ondergaan van de behandelingen en het innemen van specifiek op uw allergieklachten afgestemde druppeltjes kunt u weer geheel genieten van deze periode.

 

Voedingsmiddelen

 

Ik heb het nu alleen nog maar gehad over allergieën voor pollen en stof. U kunt echter ook allergisch zijn voor voedingsmiddelen of andere specifieke stoffen. Het kan zijn dat u weet dat u allergisch bent maar niet precies waarvoor. Via een test kan dit uitgezocht worden.

Nadat u een tijdje op “dieet” bent gezet kunt u ongevoelig gemaakt worden op die stoffen of voedingsmiddelen waarop u allergisch reageert. De behandeling is heel ontspannen. U zit op een “matje” die verbonden is met een computer. Hier wordt het op u afgestemde programma ingevoerd. Er worden druppeltjes gemaakt die u thuis moet innemen. Na de behandelingen krijgt u een controle test om te kijken of alles voldoende is geweest. Daarna kunt u weer in contact kunt komen met de allergische stoffen. Mochten dit voedingsmiddelen zijn dan wordt aangegeven hoe de opbouw van uw voeding kan zijn.

;
Malcare WordPress Security