Verschillende genezingsmethoden

door 4th aug, 2016Blog

Er zijn gelukkig verschillende genezingsmethoden in de wereld.

Ieder mens is verschillend. Met de een kun je meteen goed opschieten en een ander kan je meteen irriteren. Zonder dat je de persoon eigenlijk wezenlijk kent, voelt het gewoon niet prettig. Hoe de persoon eruit ziet staat je niet aan. Hoeveel oordelen hebben wij wel niet?

Misschien een rare vergelijking, maar toch bestaat het in allerlei richtingen. Je wordt getrokken tot een bepaalde politieke richting, bepaalde sporten trekken je aan, voor andere sporten wil je niet eens moeite doen.

Zo geldt het ook voor genezingsmethoden. Zelf ben ik altijd tot “genezingen” getrokken. Als jong kind wilde ik al iemand helpen en pijn weghalen door middel van mijn handen op de ander te leggen. Ik heb altijd het gevoel gehad dat overal iets voor te vinden moest zijn. Daarom misschien de verschillende genezingsmethoden. Omdat ik zelf last kreeg van mijn huid en de kinderen na hun geboorte, werd ik getriggerd om op zoek te gaan. Ik heb mij overal in verdiept. Zo ben ik in contact gekomen met “touch of health”. Het zit al in het woord “health”, gezondheid. Ik heb het verder uitgebreid met “toegepaste kinesiologie”. Testmethoden om mensen, die uit balans zijn en klachten hebben, te helpen.

Ik ben verder gegaan en heb reiki cursussen gevolgd zodat ik ook les hierin kon geven. We zoeken eigenlijk altijd naar van alles maar het is zo dichtbij. Het is veel eenvoudiger dan wij soms denken. Vervolgens kwam ik in contact met trance healing waar ik heel enthousiast over ben. Ik pas het ook veel toe in mijn praktijk. Ik blijf het uitbreiden.

Waarom?

Ieder mens is verschillend. Ieder mens is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Ik ben ervan overtuigd dat wij maar instrumenten zijn. Niet ik of een ander geneest, maar wij worden geholpen. Het is het “team” dat mij en een andere “healer” gebruikt om de genezing tot stand te brengen. Het gaat dus niet om het individu. Als genezer (healer) mag je blij zijn als doorgeefluik. Ik help mensen weer een stukje verder op hun pad.

Voor ieder mens is er iets wat past. Dit komt altijd precies op het moment dat het moet zijn. Soms is de tocht tot het vinden van de juiste methode jouw weg die je moet bewandelen. Berust niet in je “lot” maar ontdek wat er allemaal bestaat en wat je kan helpen in je zoektocht.

Ik help je hier graag bij!

Yvonne van Bezu

;