Wat is een healing

door 23rd feb, 2016Blog

Yvonne 2

Wat is een healing?

Het woord “healing” kan een heel gewoon woord voor je zijn als je er dagelijks mee werkt. Als medium ging ik er helemaal vanuit dat de mensen wel wisten wat een healing inhield. Ik werd echter met het tegendeel geconfronteerd toen ik op een dag van verschillende mensen dezelfde vraag kreeg. Wat is healing eigenlijk?Movie Get Out (2017)

 

 

 

 

 

Ik besefte ineens dat ik er niet van uit moet gaan dat mensen mijn terminologie begrijpen. Omdat ik er in heb gestudeerd, er veel over gelezen heb en er mee werk, zijn het voor mij heel gewone woorden.

Zo heeft eenieder zijn terrein waar hij of zij expert in is.

 

Healing is een woord wat uit het Engels afkomstig is en, zoals bij meerdere Engelse woorden, gemeengoed is geworden. Op het internet vond ik een heel leuk stukje waarom iemand koos voor het woord healing en niet de Nederlandse vertaling “heling.” Het roept associaties op met het verkopen van gestolen goederen. Nee, zo zou ik het woord ook niet graag willen gebruiken premarin 1.25.

 

Healing wil zeggen genezing, de genezing aanzetten in iemands lichaam. Wie beter dan je eigen lichaam kan bepalen wat goed voor je is en waar de oorzaak en het begin zit van de blokkade die je onbehagen of ziekte veroorzaakt.

 

Je lichaam is uiterst ingenieus. Met ons bewustzijn kunnen wij seintjes of signalen, die ons lichaam sturen, naar de achtergrond delegeren van: ‘nu even niet’, of ‘ik weet het wel maar wil het toch’, of ‘alleen nu, morgen let ik wel weer op’. Keer op keer parkeert het lichaam deze “negatieve energie” dan ergens. Op een gegeven moment gaat deze energie opspelen en meer aandacht vragen. De persoon herinnert zich dan al die seintjes van al die maanden of jaren niet meer. Het gevolg is ziekte van lichaam of geest.

 

Een healer is een doorgever van “genezende” energie. Hij of zij kan deze energie kanaliseren en sturen. De ontvanger hoeft alleen deze energie maar te accepteren en te ondergaan. De eigen “intelligentie” van het lichaam weet wat er moet worden gedaan met deze energie om het lichaam te herstellen en blokkades op te ruimen. Het werkt zowel op lichamelijk als op geestelijk gebied. Aangezien de opstapeling van negatieve energie er al een langere tijd zit, is het logisch dat dit niet in 1 healing wordt verholpen. Dat zou heel makkelijk zijn, maar dan leer je er niets van. Vaak zijn er meerdere healingen nodig om iemand sterker en krachtiger te maken en bewust te maken van wat er allemaal aan vooraf ging.

 

Heeft u nog wat vragen of wilt u graag een healing ondergaan neem dan gerust contact met mij op.

Yvonne van Bezu

Centrum Phoenix

030-6775626

;