Cursus Intuïtieve ontwikkeling

Deze cursus is uniek en speciaal ontwikkeld om mensen meer bewust te maken van zichzelf en al de mogelijkheden die hij/zij in zich heeft. Je leert je eigen intuïtie meer te vergroten. Dit zet aan tot groei, spirituele groei, wat nodig is in deze tijd.

Je wordt meer bewust van kennis die voor iedereen toegankelijk is echter je bent/was vergeten hoe daar bij te komen. Hoe kun je jezelf verder ontwikkelen. Er worden verschillende oefeningen gedaan om jezelf meer in balans te brengen, je energie meer vast te houden en te vergroten zodat je de energie beter kunt gebruiken.
D.m.v. meditaties en oefeningen leer je de blokkades in je lichaam op te ruimen en je trillingsgraad hierdoor te verhogen. Hoe neem je ze bij jezelf waar. Hoe kun je er mee spelen.

Je leert verschillende ademhalingstechnieken en oefeningen om energieën daadwerkelijk te voelen en er iets mee te doen. Je zult verbaasd staan met wat je eigenlijk al voelt zonder dat je je daarvan bewust was.

Verder worden er verschillende meditaties gegeven en zitten er verrassingseffecten in, zodat er uiteindelijk twee leuke, afwisselende, verrijkende dagen verkregen worden.

Deze cursusdagen worden gegeven in een mooie, rustige omgeving. De overnachting, eten, koffie en thee zijn inbegrepen, alsmede wat cursusmateriaal.

Na deze cursus kun je kiezen jezelf meer te verdiepen op het gebied van mediumschap.

;
Malcare WordPress Security