;

Online Shop

Jaaropleiding van intuïtie naar mediumschap (10 dagen)

Prijs: € 1000,00

Het is mogelijk de jaaropleiding in een keer te betalen. Belangrijk is dat het in ieder geval betaald is een maand voor de start van de cursus. Vandaar de mogelijkheid van een aanbetaling. Daarbij ben je ingeschreven. Je kunt dan met de knop restbetaling de rest van het bedrag een maand voor het begin van de cursus overmaken..


Afrekenen >>


Demonstratieavond mediumschap

Prijs: € 15,00

Deze avond wordt verzorgt door Yvonne van Bezu met het fantastische medium Kitty Woud en Annemarie Jongen. Wie wilt er niet wat meer horen van zijn of haar dierbare(n). Wij doen ons best zoveel mogelijk contacten te maken en weer even herinneringen op te halen, leuke anekdotes naar voren te brengen en zoveel mogelijk mensen te overtuigen dat er meer is na dit leven. Je dierbare(n) zijn nog heel dicht bij je en kunnen ook dingen benoemen die er nu in je leven plaatsvinden.. Ieder medium heeft weer haar eigen wijze van werken. Alle drie zijn gecertificeerd en opgeleid volgens de normen van de SNU in Engeland. Ben je geïnteresseerd geef je dan op . Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Yvonne van Bezu, [email protected], 0625633629


Afrekenen >>


2-daagse Trance workshop met Kitty Woud

Prijs: € 190,00

In deze workshop gaan we kijken naar alle aspecten van trance mediumschap en hoe het ontwikkeld kan worden. De nadruk ligt op praktische oefeningen, maar we zullen ook ingaan op de theorie van deze vorm van mediumschap. Zo leer je je afstemmen op de geestelijke wereld en je passief opstellen, zodat we via inspiratie dichter bij spirit komen, waardoor trance mogelijk wordt. Ben je geïnteresseerd of heb je al wat ervaring met trance, meld je dan op tijd aan voor deze workshop..


Afrekenen >>


Malcare WordPress Security